Tshirt Harijadi Untuk Ibu

Custom Birthday Tshirt

Alhamdulillah, Tshirt harijadi yang ditempah khas oleh Adik Irdina untuk harijadi ibunya ini adalah yang pertama dihasilkan oleh SKiNi Collection. Terima kasih Adik Irdina kerana memberi kepercayaan kepada kami untuk mencetak Tshirt yang amat istimewa ini. Semoga Adik Irdina dan keluarga akan menyambut harijadi ibunya dengan penuh keriangan dan semoga diberikan kesihatan dan berada dalam rahmat Allah selalu kepada Adik Irdina dan keluarga.

Tshirt bergambar kartun (I am Desaminion) yang berwarna oren didalam gambar diatas adalah satu kejutan untuk Adik Irdina yang mana ia adalah hadiah istimewa SKiNi Collection untuk Adik Irdina kerana menjadi pelanggan kami yang pertama. Tahniah untuk Adik Irdina kerana menjadi pelanggan istimewa kami.

(Nota: Nama ibu dan tarik lahir dalam gambar diatas digelapkan untuk tujuan melindungi privasi pelanggan)

Anda juga boleh menempah Thirt khas untuk harijadi insan tersayang anda. Sila KLIK DISINI untuk membuat tempahan Tshirt harijadi anda. SKiNi Collection menerima tempahan untuk Tshirt custom walaupun hanya untuk kuantiti sehelai, yang bermakna hanya anda pemilik tunggal Tshirt tersebut..bukan kah itu amat istimewa?

Tags:

Trackbacks/Pingbacks

  1. Tshirt Harijadi | SKiNi Collection - March 27, 2014

    […] Klik disini untuk melihat contoh Tshirt Harijadi yang telah dihasilkan oleh SKiNi Collection. […]

Leave a Reply