About SKiNi

SKiNi Collection (KT0345363-T) menawarkan perkhidmatan mencetak Tshirt ‘custom’ menggunakan teknik ‘heat press’. Antara kelebihan mencetak Tshirt menggunakan mesin ‘heat press’ ialah kos yang agak murah walau pun untuk mencetak sehelai Tshirt berbanding menggunakan teknikk ‘silkscreen’ yang menggunakan blok.

Oleh kerana sesuatu ‘design’ untuk mencetak Tshirt menggunakan teknik ‘heat press’ boleh dibuat menggunakan komputer secara keseluruhan, process design Tshirt ‘custom’ adalah lebih cepat dan fleksibel dimana ‘turnaround time’ untuk mencetak Tshirt menggunakan teknik ‘heat press’ adalah lebih cepat.

Teknik pencetakan Tshirt menggunakan mesin ‘heat press’ membolehkan design yang mempunyai berbagai kombinasi warna agak mudah untuk dihasilkan melalui cetakan berkomputer keatas kertas khas.

Walaupun begitu, kos untuk mencetak sesuatu Tshirt custom juga bergantung kepada beberapa faktor lain seperti jenis Tshirt yang digunakan, artwork design dan kuantiti Tshirt yang dikehendaki.

Teknik mencetak Tshirt menggunakan ‘heat press’ telah membuka satu lembaran baru dalam industri pencetakan Tshirt dengan berbagai kemungkinan untuk menghasilkan Tshirt custom yang lebih menarik.

Sekiranya anda ingin mencetak Tshirt custom untuk sesuatu ‘occasion’ yang istimewa, silalah menghubungi kami untuk keterangan lanjut.

Disamping menawarkan perkhidmatan mencetak Tshirt ‘custom’ berdasarkan rekabentuk anda sendiri, SKiNi Collection juga menawarkan berbagai jenis Tshirt menarik yang direka khas oleh SKiNi Collection serta produk-produk pakaian lain seperti telekung solat wanita dan kanak-kanak.

Kami berharap anda berpuas hati dengan perkhidmatan dan produk-produk yang ditawarkan oleh SKiNi Collection.

No comments yet.

Leave a Reply